De Inktaap nadert zijn ontknoping!

De juryleden van dé literaire jongerenprijs van Nederland, De Inktaap, hebben inmiddels Het wit en het purperDe hoogstapelaar en Uit het leven van een hond gelezen en bediscussieerd. Terwijl er wordt gebogen over de juryrapporten en eindscores, is het tijd om uit te kijken de laatste stap van De Inktaap 2021: bekronen!

Op donderdag 11 februari van 14.00 tot 15.00 uur is de prijsuitreiking live te volgen op de website van De Inktaap. Tijdens de uitzending gaan de juryleden in gesprek met Willemijn van Dijk, Wessel te Gussinklo en Sander Kollaard. De uitzending is ook nadien nog terug te kijken.

Naast De Inktaap wordt uiteraard in de livestream ook de Prijs voor het Beste Juryrapport uitgereikt. Het schrijven van een goed juryrapport is tenslotte een hele kunst en daarom worden de jury’s die voor De Inktaap het beste juryrapport schrijven beloond met mooie prijzen!

Kijk op 11 februari live naar het digitale slotevenement van De Inktaap.

Dit bericht verscheen eerder in de nieuwsbrief van Passionate Bulkboek. Deze wordt elke eerste maandag van de maand verstuurd. Als eerste op de hoogte zijn? Geen nieuws meer missen? Direct aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief

Deel deze pagina:

Nieuws