Leesplezier in het mbo

  • Training voor mbo-docenten Nederlands en burgerschap in het bijzonder, en voor alle mbo-docenten die aan de slag willen met leesplezier
  • Twee of drie middagen
Foto Marco De Swart

Leesplezier in het vmbo

  • Training voor docenten Nederlands in het vmbo
  • Drie middagen (alleen op aanvraag)
Foto Marco De Swart

Inspiratiesessie vo/mbo

  • Alle docenten die aan de slag willen met leesplezier in de les
  • 1,5 of 2,5 uur
Dag van de Jonge Jury 2023 in TivoliVredenburg, Utrecht
Foto: Koen van Assema

Advies over leesbevordering

Al meer dan 25 jaar zet Passionate Bulkboek zich in voor leesplezier. Onze toegewijde en vakbekwame adviseurs denken met u mee over de ontwikkeling van een doorlopende leeslijn en brengen, op basis van uw behoeften, een advies op maat uit.

Onze leesbevorderende programma’s

Al meer dan 25 jaar zet Passionate Bulkboek zich in voor leesplezier. Ons doel is om professionals te ondersteunen met leesbevorderende programma’s die naadloos op de kerndoelen en de diverse lesmethodes aansluiten. Daarbij ontzorgen wij met kant-en-klaar lesmateriaal.

Een inspiratiesessie over leesplezier (op maat)

Boek dan een inspiratiesessie. Tijdens een sessie van 1,5 of 2,5 uur bieden we u een introductie op het gebied van lezen in de klas en hoe om te gaan met de weerstand onder jongeren. Voordat we de sessie organiseren, bespreken we uw vraagstukken en drempels.

Zet de sessie in tijdens een team- of studiedag om het belang van leesbevordering te onderstrepen (locatie en datum op uw verzoek).

Meer over inspiratiesessies