Workshop ‘Lezen is maatwerk’ tijdens studiedag SNZ

Tijdens de Studiedag Masterplan Basisvaardigheden van het SNZ op het OSG Hugo de Groot in Rotterdam zijn onze adviseurs Renée en Raila uitgenodigd om de workshop ‘Lezen is maatwerk’ te geven. In de vier sessies, verdeeld over twee rondes, zaten de klaslokalen vol met nieuwsgierige docenten. Renée en Raila hebben hen, aan de hand van interactieve werkvormen, kennis laten maken met de wereld van leesplezier.

Lezen en jongerencultuur

In deze workshop hebben docenten van de scholenkoepel SNZ zich verdiept in de jongerencultuur: wat houdt hun leerlingen bezig en hóe kunnen zij daarop aansluiten op het gebied van leesplezier? Ze ontvingen praktische tips om zelf aan de slag te gaan met leesadvies.

Een inspiratiesessie bij u op school

Wilt u ook een inspiratiesessie over lezen en/of leesplezier bij u op school?

Een inspiratiesessie aanvragen

Aftermovie

Bekijk de aftermovie van de studiedag, met een glansrol voor onze adviseur Raila.

Deel deze pagina:

Nieuws