Dag van het Literatuuronderwijs 2024 op 5 november

Dit jaar vindt de Dag van het Literatuuronderwijs 2024 plaats op 5 november. Het is vandaag precies een jaar geleden dat de zestiende editie van de Dag van het Literatuuronderwijs plaatsvond in de Doelen, Rotterdam. Het tweejaarlijkse symposium over leesplezier en leesbevordering in het voortgezet onderwijs was volledig uitverkocht. Honderden docenten uit het hele land reisden af naar de havenstad en keerden einde dag huiswaarts met een hoofd en tas vol nieuwe inspiratie en informatie.

Elke editie van het symposium staat een actueel thema centraal. Voor de meest recente editie (2022) was dit ‘Literatuuronderwijs, met de tijd mee’, waarbij veranderingen in zowel de manier waarop leerlingen lezen als de aandacht voor diversiteitsthema’s in literatuur centraal stonden.

Dag van het Literatuuronderwijs 2024 early bird-kaarten

De komende, zeventiende editie van de Dag van het Literatuuronderwijs vindt plaats op dinsdag 5 november 2024, opnieuw in de Doelen in Rotterdam. Wilt u er ook weer bij zijn? Bestel dan nu alvast uw early bird-kaarten via onze webshop.

Bestel early bird-kaarten

We blikken terug…

… op de Dag van het Literatuuronderwijs 2022, kijk u met ons mee?

Deel deze pagina:

Nieuws