Zomerboekentip van Renée

Renée, hoofd van onze afdeling Leesbevordering & advies, tipt u een titel van een wel heel bekende jeugdboekenauteur. Hij won maar liefst tweemaal de Prijs van de Jonge Jury, afgelopen maand nog voor zijn boek Jimi Fender Johnson en twee jaar eerder voor Match.  Weet u al over wie dit gaat? Natuurlijk, over Buddy Tegenbosch. Ook zijn boek Mijn nacht met Vedder is een echte must-read en daarom een heerlijke zomerboekentip. Veel leesplezier!

Renées zomerboekentip: Mijn nacht met Vedder

Vedder ontdekt dat Noor worstelt met het verlies van haar onlangs overleden vader. De angst om hem te vergeten wordt steeds groter. Daarom neemt Vedder haar midden in de nacht mee op een roadtrip op zijn Harley en zorgt ervoor dat ze het verlies van haar vader letterlijk een plek kan geven. Dit boek van de tweemaal met de Prijs van de Jonge Jury-bekroonde auteur is het verhaal van twee jongeren die elkaar weten te vinden tijdens een nacht die ze nooit zullen vergeten.

Mijn nacht met Vedder is onderdeel van de Best of YA | XS-reeks.

Lees dit boek gratis!

Viel Jimi Fender Johnson in de smaak? Probeer dan ook een van zijn andere avontuurlijke boeken. Samen met nog twee andere titels van Buddy Tegenbosch is Mijn nacht met Vedder gratis beschikbaar in de LEES-app van de Koninklijke Bibliotheek. Downloaden maar en uw leerlingen zijn klaar voor de zomer!


Contact

Renee den Breems Passionate Bulkboek

Renée den Breems staat aan het roer van onze afdeling Leesbevordering & advies en geeft onder andere trainingen over lezen en leesplezier in het vmbo en het mbo aan docenten Nederlands en Burgerschap, (school)bibliothecarissen en leesconsulenten.

Wilt u een training volgen of een inspiratiesessie boeken? Bekijk dan onze reguliere trainingsdagen of neem contact op met Renée!

Meer over de trainingen Neem contact op met Renée

Deel deze pagina:

Nieuws