Kom naar het Rotterdams Boekenweekfestival

Op vrijdag 17 maart staat het Rotterdams Boekenweekfestival op het programma, een literair feest dat groots wordt gevierd! Een unieke samenwerking tussen Boekhandel Van GennepStichting CPNB en Das Mag Uitgevers staat garant voor een onvergetelijke ervaring. De dag biedt een veelzijdig programma met leesclubs, auteursgesprekken en bijzondere programmaonderdelen.

Tien boeiende leesclubs bieden de kans om in gesprek te gaan met auteurs zoals Alex Boogers, Valentijn Hoogekamp, Babs Gons en Forugh Karimi. Deze leesclubs beloven diepgaande discussies en een unieke gelegenheid om meer inzicht te krijgen in de literaire wereld.

In het inspirerende WORM Rotterdam vindt een speciaal programmaonderdeel plaats met het Boekenweekduo Lize Spit en Raoul de Jong, bekroodn met de Anna Blaman Prijs in december. Bezoekers kunnen in dit verdiepende onderdeel de geest van succesvolle auteurs ontdekken en meer leren over hun schrijverschap.

Het Rotterdamse Boekenweek Festival sluiten we feestelijk af met het Rotterdams Boekenbal, waar literaire sterren schitteren en de Literaire Boyband het podium betreedt. Uiteindelijk zorgen Joost Oomen en Daan Doesburgh voor de muzikale omlijsting, waardoor bezoekers kunnen genieten van een sfeervolle afsluiting.

Tickets voor dit literaire spektakel zijn verkrijgbaar via www.boekenweekfestival.nl. Voor slechts € 35 (inclusief boek) kunnen deelnemers zich aansluiten bij een van de boeiende leesclubs. Het programmaonderdeel met Lize Spit en Raoul de Jong kost € 20 (zonder boek). Wees erbij en vier het Rotterdams Boekenweekfestival in stijl!

Deel deze pagina:

Nieuws