Passionate Bulkboek verwelkomt twee nieuwe collega’s

Passionate Bulkboek krijgt versterking! Per 1 november is Renée den Breems aan de slag als Voorlichter en Daniëlle Riemens als Office Manager. 
Maak hieronder nader kennis met hen!

 

Al sinds 2009 is Renée den Breems (1980) betrokken bij Passionate Bulkboek. In de afgelopen elf jaar doorliep zij alle geledingen van de organisatie, waarbij zij zich de programma’s tot in detail eigen maakte.

Na de Pabo, Nima A en een HBO-programma Accountmanagement wist zij in verschillende functies een flink netwerk op te bouwen. Met haar kennis en passie voor leesbevordering start zij met veel enthousiasme als Voorlichter bij de Afdeling Voorlichting.

Renée blijft daarnaast werkzaam als vrijwilligerscoördinator bij het Maritiem Museum Rotterdam, een rol die zij ook bij Passionate blijft vervullen. In haar vrije tijd heeft zij een eigen sieradenlijn, Renée du Nord, en is zij een echte boekenwurm.

Je kunt Renée bereiken via renee@passionatebulkboek.nl.

Een van de sleutelmomenten waarbij jongeren het plezier dreigen te verliezen in lezen is de leeftijd van 12 tot 15. Ik vind dat onvoorstelbaar zonde, want.. wie houdt er nu niet van een mooi verhaal?!. Juist voor deze leeftijdscategorie worden prachtige boeken geschreven. Verhalen die dan juist zo welkom zijn, omdat zij de leefwereld verbreden, inzicht geven, verrassen, anders denken stimuleren, maar ook troost kunnen bieden. Passionate Bulkboek weet wat mij betreft als geen ander deze boeken een podium te geven en zo het plezier in lezen te stimuleren. Ik kan niet wachten deze overtuiging te delen in mijn nieuwe rol als Voorlichter.”


 

Nadat Daniëlle zo’n vijftien jaar in de verschillende functies in de psychiatrie werkte, heeft zij zich vijf jaar geleden op de HRO omgeschoold tot Office Manager. Ze wist één ding, ze wilde absoluut in de culturele sector werken, waar het draait om mooie dingen maken.

Ze heeft ervaring als officemanager bij Rotterdam Festivals en het Maritiem Museum Rotterdam en is ontzettend enthousiast om bij Passionate Bulkboek aan de slag te gaan. In haar vrije tijd is zij een echte levensgenieter: ze bezoekt graag culturele activiteiten en reist samen met haar man in hun Oldtimer VW busje door Nederland en Europa.

Je kunt Daniëlle bereiken via danielle@passionatebulkboek.nl


Deel deze pagina:

Nieuws