Livestream De Week van het Nederlands

De Week van het Nederlands pakt op zaterdag 3 oktober uit met een indrukwekkende, multimediale lanceringsdag, en dit volledig COVID-proof. Beleef deze dag online samen met Passionate Bulkboek en maak kennis met de veelzijdigheid van de Nederlandse taal.  De livestreams van de drie evenementen op deze dag zijn hier te vinden:

Talkshow Literair Vertalen, Rotterdam

Talkshow Literair Vertalen, Antwerpen

De opening van de Week van het Nederlands is een samenwerking van Passionate Bulkboek, Vlaams-Nederlands Huis deBuren, Internationale Vereniging voor Neerlandistiek, Expertisecentrum Literair Vertalen, Curieus vzw, VRT Radio 1, NPO Radio 1 en Drongo Talenfestival, met steun van de Taalunie, Prins Bernhard Cultuurfonds en het Hendrik Mullerfonds.

Deel deze pagina:

Nieuws