Passionate Bulkboek bestaat 25 jaar en Write Now! 20 jaar!

Passionate Bulkboek bestaat 25 jaar en Write Now! 20 jaar! Passionate Bulkboek viert haar 25-jarig bestaan, terwijl Write Now! zijn 20-jarig jubileum markeert. Deze twee decennia van betrokkenheid bij leesbevordering en het ontdekken van nieuw schrijftalent vieren dubbel feest! Een bijzondere uitkomst van dit jubileumjaar is dus de verschijning van Ik Mag Niet Klagen, een kortverhalenbundel die het talent van twintig laureaten uit de afgelopen twee decennia samenbrengt.

Bundel

De bundel belicht de indrukwekkende lijst van prijswinnaars, waaronder literaire grootheden als Anne Moraal, Jaap Robben, Lize Spit, Joost de Vries, Niña Weijers en Maartje Wortel. Deze auteurs vonden dankzij Write Now! een opstapje naar een veelbelovende literaire carrière. Ik Mag Niet Klagen is niet alleen een viering van schrijftalent maar ook een erkenning van de bijdrage van Write Now! aan de literaire wereld gedurende de afgelopen twee decennia.

Bookstore Day 2020

De bundel werd op 12 september 2020 uitgebracht in samenwerking met Libris Boekhandels ter gelegenheid van Bookstore Day 2020. Het biedt lezers een verzameling verhalen die niet alleen getuigen van het diverse talent van deze auteurs, maar ook een kijkje biedt in de evolutie van hedendaagse Nederlandstalige literatuur. Dus als een gedenkwaardig aandenken aan het jubileumjaar is Ik Mag Niet Klageneen tastbare viering van schrijfvaardigheid en literair succes, waarbij we het verleden eren en de toekomst van de Nederlandstalige literatuur vieren.

De bundel is te koop via onze webshop.

Deel deze pagina:

Nieuws