Erasmusstichting reikt cheque t.w.v. €20.000,– uit aan Passionate Bulkboek

Op 1-11-2022 heeft Passionate Bulkboek een cheque ter waarde van € 20.000,– ontvangen van de Erasmusstichting. Vier andere Rotterdamse instellingen – het Maritiem Museum Rotterdam, Muziek als Medicijn Erasmus MC, Circus Rotjeknor en Music Matters – konden rekenen op eenzelfde prijzengeld.

“Met dit geld gaan we samen nog meer jonge lezers maken in Rotterdam”

De Erasmusstichting, opgericht in 1911 door Dr. Elie van Rijckevorsel, heeft tot doel om het onderwijs, de wetenschap en de kunsten in Rotterdam te bevorderen door middel van het verstrekken van financiële middelen. Een andere, feestelijkere reden voor de uitreiking van de cheques is het 111-jarige bestaan van de stichting.

© Leonie Wijsman

Het jubileum werd gevierd met een diner in het Depot van het Museum Boijmans van Beuningen, waarop een avond vol schitterende dans en muziek volgde. De cheque voor Passionate Bulkboek werd in ontvangst genomen door onze directeur Giel van Strien: “Supertrots met deze erkenning voor het werk van alle medewerkers van en andere betrokkenen bij Passionate Bulkboek. Met dit geld gaan we samen nog meer jonge lezers in Rotterdam maken!”

Deel deze pagina:

Nieuws