Ontvang een gratis exemplaar van de jubileumeditie van Passionate Magazine!

Passionate Bulkboek zet zich als dé leesspecialist van Nederland al ruim 25 jaar in om van jongeren lezers te maken. Om stil te staan bij ons jubileum maakten we een speciale editie van het tijdschrift waarmee het half jaren negentig allemaal begon: Passionate Magazine.

Op 1 juni 1994 werd Passionate opgericht, het eerste nummer van het tijdschrift bestond uit slechts 25 gekopieerde exemplaren. Passionate Magazine wilde altijd een tijd-schrift zijn, aldus hoofdredacteur Iris van Erve. Gericht op de trends en thema’s van zijn tijd. Verwacht daarom in deze jubileumspecial geen zilveren overzicht.

Want in deze speciale uitgave weerklinken de stemmen van déze generatie. En zoals gebruikelijk is er aandacht voor alle vormen van letteren. Van een thematische Spotify-playlist tot een artikel over de Rotterdamse spoken word, de favoriete songtekst van Dean Bowen, maar natuurlijk vooral ook verhalen en columns van vele schrijvers die ons zo na aan het hart gaan.

Kosteloos een exemplaar bemachtigen? Stuur dan een e-mail naar kantoor@passionatebulkboek.nl met als onderwerp: Passionate Magazine en met daarin je contact- en adresgegevens. Zolang de voorraad strekt.

Deel deze pagina:

Nieuws