De Inktaap nadert zijn ontknoping!

De Inktaap nadert zijn ontknoping! De juryleden van dé literaire jongerenprijs van Nederland, De Inktaap, hebben inmiddels Het wit en het purperDe hoogstapelaar en Uit het leven van een hond gelezen en bediscussieerd. Terwijl er wordt gebogen over de juryrapporten en eindscores, is het tijd om uit te kijken de laatste stap van De Inktaap 2021: bekronen!

Op donderdag 11 februari, van 14.00 tot 15.00 uur, kun je live getuige zijn van de prijsuitreiking op de de website van De Inktaap. De uitzending belooft boeiende gesprekken tussen de juryleden en auteurs Willemijn van Dijk, Wessel te Gussinklo en Sander Kollaard. Mocht je het missen, dan is de uitzending later ook nog terug te kijken.

De livestream omvat ook de uitreiking voor de Prijs voor het Beste Juryrapport. Jury’s die voor De Inktaap het beste juryrapport schrijven, ontvangen mooie prijzen, omdat het schrijven van een goed juryrapport uiteindelijk een hele kunst op zich!

Kijk op 11 februari live naar het digitale slotevenement.

Dit bericht verscheen eerder in de nieuwsbrief van Passionate Bulkboek. Deze wordt elke eerste maandag van de maand verstuurd. Als eerste op de hoogte zijn? Geen nieuws meer missen? Direct aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief

Deel deze pagina:

Nieuws