Nardos Abbai wint Er Was Eens mbo 2019

Nardos Abbai van Zadkine in Rotterdam wint met haar verhaal ‘De geheimen van Mystic Hill’ Er Was Eens mbo 2019. Zo werd bekendgemaakt tijdens de mbo-finale, waar vier studenten hun verhaal pitchten aan de jury op het podium van Albeda Weena. 

Er Was Eens is een verhalenwedstrijd waarbij mbo-studenten individueel aan de slag gaan met het schrijven van een eigen verhaal.
Van de 896 studenten die deze editie meededen, schreven Nardos Abbai, Sam van den Brink, Shanty Jasinta en Asmae Maslouh de vier beste verhalen. De studenten gooiden tijdens de finale alles in de strijd om de jury ervan te overtuigen dat hun verhaal het beste was. “Het was net appels met peren vergelijken”, merkte jurylid Gino van Weenen op, die benadrukte hoe ontzettend goed en uniek alle verhalen waren. Mede-juryleden hoofdredacteur Vers Beton Eeva Liukku en rapper Winne vielen hem bij.

De eersteprijswinnaar wint een e-reader met e-books; overige genomineerden ontvingen ook allemaal een e-reader.

Deel deze pagina:

Nieuws