Passionate Bulkboek verwelkomt twee nieuwe collega’s

Passionate Bulkboek verwelkomt twee nieuwe collega’s. Op de afdeling marketing en communicatie krijgen we versterking!
De twee gedreven communicatiedeskundigen Astrid Boonstoppel en Ellen Van Tichelt hebben een passie voor communicatie, literatuur én jongeren.
Maak hieronder nader kennis met hen!

 

Astrid Boonstoppel (1983) studeerde Algemene Cultuurwetenschappen en Media & Journalistiek in Rotterdam. Na elf jaar lang in en rondom de politiek te hebben gewerkt, start zij nu met veel enthousiasme bij de afdeling voorlichting van Passionate Bulkboek.

In haar vrije tijd doet Astrid aan bodycombat en leest én schrijft zij graag (haar debuut Dit is hoe het ging verscheen vorig jaar, haar nieuwe boek De Academie verschijnt op 29 oktober 2020 bij Blossom Books).

Je kunt Astrid bereiken via astrid@passionatebulkboek.nl.

“Lezen is het leukste wat er is. Als leesfan én als auteur bevorderde ik lezen natuurlijk al – in mijn vrije tijd, althans. Ik ben ongelooflijk blij dat ik hier bij Passionate Bulkboek nu ook professioneel aan mag bijdragen!”


Ellen Van Tichelt (1987) studeerde Communicatiewetenschappen en Culturele Studies in respectievelijk Antwerpen en Leuven. Als gewezen PR- en marketingverantwoordelijke voor verschillende Vlaamse en Nederlandse uitgeverijen en culturele organisaties, bouwde Ellen de voorbije tien jaar een gedegen netwerk op.

In 2017 richtte ze LNVT op, een agentschap dat gespecialiseerd is in communicatie-, event- én literair management. Ze woont en werkt in Antwerpen en Rotterdam.

Je kunt Ellen bereiken via ellen@passionatebulkboek.nl.

"Als de woorden ‘jongeren’ en ‘lezen’ in één zin worden gebruikt, is het zelden een positieve boodschap die wordt gebracht. Dit is niet alleen jammer, maar vooral niet de manier om jongeren aan het lezen te krijgen. Passionate Bulkboek toont dat het ook anders kan door programma’s rond literatuur en lezen te maken die aansluiten bij de leefwereld van jongeren, waardoor lezen een plezier wordt. Ik kijk er ontzettend naar uit om mee het accent op het positieve te leggen."


Deel deze pagina:

Nieuws