Vrije tijd

Op de vrijetijdsmarkt is Passionate Bulkboek verantwoordelijk voor Geen Daden Maar Woorden Festival en schrijfwedstrijd Write Now!.

Logo Write Now! - Passionate Bulkboek Write Now!

15 t/m 24 jaar

Write Now! is dé schrijfwedstrijd voor jongeren van 15 tot en met 24 jaar. De vorm van de inzending is vrij, want alle genres zijn toegestaan.  De eersteprijswinnaar gaat door naar de grote finale, evenals vijf tweede- en/of derdeprijswinnaars die zich plaatsen met een wildcard.

De deadline voor het insturen van je tekst ligt op 1 april 2018 en deelname is gratis. De inzendingen worden verdeeld over tien regionale voorronden, die in april en mei in Nederland en Vlaanderen plaatsvinden. De finale vindt in juni plaats in Rotterdam.

Naar de website Bestel de lessuggestie

Logo Geen Daden Maar Woorden Festival - Passionate BulkboekGeen Daden Maar Woorden Festival

Op Geen Daden Maar Woorden Festival staat het geschreven, gezongen en gesproken woord centraal en staat de spotlight op jong talent. Deze culturele uitgaansavond laat je kennismaken met bekende en opkomende schrijvers, dichters, spoken word-artiesten en singer-songwriters.

Geen Daden Maar Woorden Festival vindt plaats op 12 oktober 2019 op diverse locaties rond het Deliplein in Rotterdam. Kaarten kosten € 15,- (incl. btw) en zijn vanaf juli 2019 verkrijgbaar.

Tickets Naar de website Bestel merchandise

Deel deze pagina: